Canik’ten 7’den 77’ye hizmet

Eğitimden kültür sanata, sağlıktan ticarete her alanda değişimin yaşandığı Canik'te çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar belediyenin yaptığı hizmetlerle kendilerini özel hissediyor.

Google Haberlere Abone ol
Canik’ten 7’den 77’ye hizmet

Eğitimden kültür sanata, sağlıktan ticarete her alanda değişimin yaşandığı Canik'te çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar belediyenin yaptığı hizmetlerle kendilerini özel hissediyor. Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik'te 7'den 70'e her kesime hizmet götürüyoruz." dedi

    Canik, belediye ve belediye tarafından desteklenen özel teşebbüs tarafından yapılan yatırımlarla adeta cazibe merkezi oldu. Önemli projelerin hayata geçirildiği Canik'te 7’den 77’ye herkese hitap eden yatırımlarla özellikle gençler ve kadınlar kendilerini özel hissediyor. Eğitimden kültüre, sağlıktan ticarete kadar her alanda yapılan yatırımlar, insanları kendine çekiyor.

    'Önce İnsan, Önce Aile' anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Canik’te şehircilik, aile ve gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz projelerimiz Başbakanımız tarafından aldığımız 3 ödülle tescillendi. Belediye tarafından yaptığımız yatırımlar her kesime hitap ediyor. Canik’te hizmet almayan mahallemiz kalmadı. Eşit hizmet anlayışıyla ilçemizin dört bir yanını eğitim, kültür, spor tesisleriyle donattık. Bunun yanında özel sektörün önünü açmamız sonucunda Canik Başarı Üniversitesi, Medicana Hastanesi, Lovelet Outlet, Baumax gibi birbirinden büyük özel yatırımları ilçemize çektik.” dedi.

    Canik'te son 10 yılda 2,5 milyar liralık yatırım sonucunda 6 bin 500 kişiye iş kapısı açıldığına işaret eden Genç, “İlçe nüfusumuz yüzde 52 arttı. İlçemizde yaptığımız kentsel dönüşüm ve yatırımlar sonucunda çocuklarımızın hayalleri büyüdü, insanlarımızın geleceğe dair umudu arttı. Şehirlerin ailelere değil, ailelerin şehirlere hükmettiği bir şehir kültürü için çalışıyoruz. Bu yönde ailelerimizi daima ön planda tutuyoruz. İlçemizde çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve yaşlılarımız kendilerine yönelik bir tesis mutlaka buluyor. Hatta biz Samsun ve bölgeden insanları ilçemize çekiyoruz. Bu da Canik’in geldiği durumu ortaya koymaktadır." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar