Canikli'den şok iddia

"Burak Can Karamanoğlu, Kılıçdaroğlu’nun illegal askerleri tarafından katledildi"

Google Haberlere Abone ol
Canikli'den şok iddia

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, dün akşam İstanbul’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Alucra Belediye Başkan Adayı Asım Kaymakçı’nın yeğeni Burak Can Karamanoğlu için, “Kılıçdaroğlu'nun illegal askerleri tarafından katledildi bu kardeşimiz, bu vatan evladımız. Ciğerimiz yanıyor” dedi.

Ak Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından bugün düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Nurettin Canikli, yaşanan olaylara değindi ve şunları söyledi:

“Son günlerde, başta büyükşehirler olmak üzere olaylarda yaşadığımız hadiselerde meydana gelen ve hepimizi üzen şehit ve ölüm olayları oldu. Bir polisimiz bu vandallar tarafından şehit edildi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Bütün milletimizin başı sağolsun. İstanbul Okmeydanı'nda dünkü olaylarda da bir hemşehrimiz, bir fidanımız, Alucralı bir kardeşimiz Burak Can Karamanoğlu yine bu vandallar tarafından katledildi. Yüreğimiz yanıyor gerçekten. Askerden daha yeni gelmiş bir fidan bir Anadolu delikanlısı, bu milletin bir evladı, bu illegal örgütler tarafından katledildi. Yarın Alucra'da defnedilecek."

"KILIÇDAROĞLU'NUN İLLEGAL ASKERLERİ"

Buna benzer olayların daha önce de yaşandığını belirten Canikli, Türkiye'nin istikrarı, geleceği, birliği ve bütünlüğünün bozulmasının amaçlandığını söyledi. Bunların yurt dışında tezgahlandığını, Gezi olayları adı altında yaşandığını belirten Canikli, "Daha üzüntü verici olan, bu vandallara, bu illegal örgütlere, onların üyelerine, sokakları terörize eden, savaş alanına çeviren, bu ülkeyi yaşanmak olmaktan çıkarmayı hedefleyen çatışmalara hazırlayan bu insanlara destek veren siyasi partiler var. Ana muhalefet partisinin genel başkanı da, onun milletvekilleri de sokakları terörize eden bu örgütlerin her zaman yanında oldu, her zaman destekçisi oldu. Onları kolladı. Milletvekilleriyle birlikte, bütün örgütleriyle birlikte destek verdiler. Polisin karşısında, devletin karşısında, milletin karşısında, bunların yanında durdular. Kardeşimizi, fidanımızı katleden de Kılıçdaroğlu'nun destek verdiği, desteklediği bu illegal örgütler. Bütün milletimizin bunu bilmesi gerekir. Kılıçdaroğlu'nun illegal askerleri tarafından katledildi bu kardeşimiz, bu vatan evladımız. Ciğerimiz yanıyor" dedi.

Yorumlar