Canik Belediyesi başkan adayı Yiğit: Biz adil hizmet sunacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediyesi başkan adayı Atıf Yiğit, sabah kahvaltısında Canikli esnafla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Canik Belediyesi başkan adayı Yiğit: Biz adil hizmet sunacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediyesi başkan adayı Atıf Yiğit, sabah kahvaltısında Canikli esnafla bir araya geldi. Kahvaltıya büyükşehir belediye başkan adayı Ferhat Günaydın da katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu kahvaltıda esnafa seslenen Atıf Yiğit, esnafın Samsun'un merkez ilçelerinden olan Canik’te iflasın eşiğine geldiğini, haksızlıklara dur demek için göreve hazır olduklarını söyledi. Canik’in ve Caniklinin sorunlarını bildiklerini belirten Atıf Yiğit, “Her türlü hazırlığımızı yaptık ve hazır kıta bekliyoruz. Caniklinin kaderini 30 Mart tarihinden sonra değiştirmeye kararlıyız. Adil hizmet veren, yönetim hakkı gözeten, her şeyin şeffaf ve kanunların halkımızın yararına işleyeceği bir yapıya Canik’i kavuşturacağız.” diye konuştu.

Esnafı rahatlatacak adımlar atacaklarını ifade eden Yiğit, “Esnafın işini zorlaştıran değil kolaylaştıran ve önünü açan bir anlayış içinde olacağız. Bunun sözünü sizlere veriyorum. İnşallah birlikte daha güzel günler göreceğiz. Bizim projelerimiz lafta kalmayacak. Bizlere güvenin. Bizler de sizlere en iyi hizmeti sunacağımıza süz veriyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar