Canan Kaftancıoğlu'nun yeni skandal Twitleri ortaya çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun skandal niteliğinde yeni Twitter mesajları ortaya çıktı. Kaftancıoğlu'nun 15 Temmuz'da ezan okunmasına, "kalkışma" dediği mesajlarından birinde de Türkiye'nin en büyük camisine yönelik tepkisini, "cinsel organ"la dile getirdiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Canan Kaftancıoğlu'nun yeni skandal Twitleri ortaya çıktı

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP İstanbul İl Başkanlığına seçildikten sonra skandal Twitter mesajları ortaya çıkan Canan Kaftancıoğlu'nun daha vahim mesajları tespit edildi. Kaftancıoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra attığı bir mesajında camilerden okunan selalar için, "Bu saatte ezan okumak suretiyle kalkışma yapanlara ne diyecek ne yapacağız şimdi?" dediği ortaya çıktı. 

Kaftancıoğlu'nun skandalı bununla da bitmiyor. Başka bir dönemde attığı Twitter mesajında Türkiye'nin en büyük camisinin inşasını gösteren afişi paylaşan Kaftancıoğlu, cami yapımından duyduğu rahatsızlığı ""Bu büyüklük takıntısının altında; Milletçe bir türlü üstesinden gelemediğimiz" 'penis büyüklüğü' sendromu olabilir mi?" şeklinde skandal ifadelerle dile getirdiği ortaya çıktı.

Kaftancoğlu'nun daha önce ortaya çıkan mesajlarında ise terör örgütü propagandası yaptığı görülmüştü.

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır." dedi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Kaftancıoğlu'nun daha önce ortaya çıkan mesajları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Yorumlar

ihsan tam sapık kılıçtaroğluna uygun başkan sapık
HAKAN GÜVEN BU NASIL BİR ZİHNİYET. OZAMAN SANA SORMAK İSTERİM. BÜYÜK PENİS GÖRDÜNMÜ HİÇ?