Canalioğlu: Ezberi bozulan hükümet, her gün yeni bir gündem oluşturuyor

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Volkan Canalioğlu, hükümetin 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ezberinin bozulduğunu, her gün yeni bir gündem oluşturmaya çalıştığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Canalioğlu: Ezberi bozulan hükümet, her gün yeni bir gündem oluşturuyor

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Volkan Canalioğlu, hükümetin 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ezberinin bozulduğunu, her gün yeni bir gündem oluşturmaya çalıştığını belirtti. Canalioğlu, yolsuzluk yaptıkları gerekçesi ile tutuklananların kısa sürede serbest bırakılmalarının da kamuoyunda vicdanları yaraladığını kaydetti.

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan ve Ortahisar Meclis üyesi adayları ile Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret eden Canalioğlu, "Trabzon’ da yapacağımız önemli çalışmalar öncesi sivil toplum örgütleri ve halkımızın da önerilerini dikkate alacağız." dedi.

Hükümetin 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra ezberinin bozulduğunu, her gün yeni bir gündem oluşturmaya çalıştığını söyleyen Canalioğlu, "17 Aralık operasyonunda yolsuzluk yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınanların kısa sürede serbest bırakılmaları kamuoyunda vicdanları yaralamıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman subayları yıllardır cezaevinde yatarken, ayakkabı kutularında, yatak odalarında ele geçirilen milyon dolarların hesabını veremeyenler bugün sokaklarda serbestçe gezmektedirler. 24. Dönem, AKP hükümetinin baskısı altında yasaların çıkartıldığı bir dönem olarak tarihe geçmiştir. AKP milletvekilleri meclise gelen yasaları, yukarıdan aldıkları talimat ile oylamaktadır. AKP milletvekilleri kendi önergelerine ‘hayır’ diyerek toplumun değil, liderlerinin menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını açıkça göstermiştir.’" ifadelerini kullandı.


CİHAN

Yorumlar