Çanakkale'de avukatlar fidan dikti

Çanakkale Barosu avukatları, Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikti. Baro Hatıra Ormanı'nda düzenlenen dikime Baro Başkanı Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda çevreci avukat katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'de avukatlar fidan dikti

Çanakkale Barosu avukatları, Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikti. Baro Hatıra Ormanı'nda düzenlenen dikime Baro Başkanı Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda çevreci avukat katıldı. Bazı avukatlar, çocuklarıyla birlikte geldi. Hatıra ormanına, 70 adet fidan dikildi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Şarlan, avukatların sadece müvekkillerinin haklarını değil, doğayı da koruduğunu söyledi. Şarlan, "Biliyorsunuz Çanakkale Barosu, geçtiğimiz yıl nisan ayında da ulusal düzeyde, 'Kazdağları ve Siyanürlü Altın Madenciliği' sempozyumu düzenlemişti. Çevrenin önemini ulusal boyutta dile getirmiştir. Yanısıra baromuz mensupları, çevre hususunda çeşitli etkinlikler ve ziyaretlerde bulunmuştur. Çevre konusundaki duyarlılığımız, tüm kamuoyunun malumudur. Bugün de fidan dikimiyle doğaya katkı sunmaktan gurur duyuyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar