Çanakkale Valisi Çınar bahçesinden elektrik hattı geçecek köylülerle görüştü

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, meyve bahçelerinden enerji hattı geçecek köylülerle biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale Valisi Çınar bahçesinden elektrik hattı geçecek köylülerle görüştü

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, meyve bahçelerinden enerji hattı geçecek köylülerle biraraya geldi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından yapılan proje kapsamında, Balıkesir'in Bandırma ilçesi üzerinden Çanakkale'nin Biga ve Lapseki ilçelerine ulaşacak hattın, Yeniceköy’de meyve bahçelerinin bulunduğu alanın üzerinden geçecek olmasına tepki gösteren köylülerle görüşüp sıkıntılarını dinledi.

Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı M.Gani Ekim, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Enver Aydın, İl Müftüsü İbrahim Öcüt, İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Yılmaz, Özel Kalem Müdürü Mustafa Tan ve ilgili daire müdürleriyle birlikte elektrik direklerinin geçeceği alanda inceleme yapan Vali Çınar, daha sonra köy kahvehanesinde Muhtar Ali Balta ve diğer vatandaşlarla sohbet etti. Çınar, vatandaşların emek verip ürettiği ürünlerin Türkiye'de birinci sırada olduğunu belirterek, "Toprak da ürün de çok kıymetli. Konuyu ilgili birimlerle sürekli görüşüyoruz. Sizleri köy muhtarı ve üç dört kişilik bir heyetle makamıma bekliyorum. Gelin, ilgili daire müdürleriyle beraber çözümü birlikte arayalım. Yapılacak ne varsa birlikte yapalım." dedi.

Oradan Dumanlı köyüne geçen Vali Ahmet Çınar ve beraberindeki heyet, Muhtar Adem Turgut ve diğer vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. CİHAN

Yorumlar