Can pazarının yaşandığı kazaya neden olan otomobil kaçtı

Bingöl’deki bir akrabalarının cenazesine katılmak için Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden 7 kişinin içinde bulunduğu otomobil, Sancaktepe yakınlarında başka bir aracın sıkıştırması sonucu takla attı.

Google Haberlere Abone ol
Can pazarının yaşandığı kazaya neden olan otomobil kaçtı

Bingöl’deki bir akrabalarının cenazesine katılmak için Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden 7 kişinin içinde bulunduğu otomobil, Sancaktepe yakınlarında başka bir aracın sıkıştırması sonucu takla attı. Kaza nedeniyle otomobilde bulunan 2’si kadın 7 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Makas yaparak kazaya neden olan otomobil ise olay yerinden kaçtı.

Kaza, TEM otoyolu Ankara istikameti Kartal gişeleri geçtikten kısa bir süre sonra meydana geldi. İçerisinde 7 kişinin bulunduğu 34 DG 9977 araç sürücüsü Hamdi Aldadan, başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle kontrolü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, yol kenarındaki toprak sete çarparak takla attı. Bu sırada araçta bulunan 7 kişi yola savruldu. Kazayı gören yoldaki sürücüler araçlarını durdurarak yardıma koştu. Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine ambulanslar geldi. Durumu ciddi olan yaralılar gelen ilk ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Diğer yaralılar ise bir süre yerde ambulans bekledi. Yaralıları soğuktan korumak için itfaiye ve sağlık ekipleri de seferber oldu. Bazı itfaiyeciler montlarını çıkarak yaralılara sardı. Soğuk nedeniyle titreyen yaralılara battaniyeler sarıldı. Yeterli sayıda ambulans gelmesinden sonra tüm yaralılar çevredeki hastanelere götürüldü. Kazada yaralanan Hamdi A., Tevrat A., Nurettin Y., Fikret Y., Kemal Y., Mehmet Nuri Y. ve Mehmet Fikri A.’nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları ise makasa girerek kazaya neden olan otomobilin olay yerinden kaçtığını söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar