Çamyar, Arpacıoğlu'ndan görevi devraldı

Partililer ve meclis üyeleriyle birlikte belediye binasına gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkanlık görevini eski Başkan Ahmet Arpacıoğlu’ndan devraldı.

Google Haberlere Abone ol
Çamyar, Arpacıoğlu'ndan görevi devraldı

Partililer ve meclis üyeleriyle birlikte belediye binasına gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkanlık görevini eski Başkan Ahmet Arpacıoğlu’ndan devraldı.

Belediye makamında Ahmet Çamyar ve partilileri karşılayan Ahmet Arpacıoğlu, seçim sonucunun ve yeni görevinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ünye Belediye Eski Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"ASIL OLAN ÜNYE’YE HİZMET ETMEKTİR"

"Ünyeli olmak, Ünyeliye hizmet etmek ve Ünye’ye hizmet etmiş olmanın keyfini yaşamak gerçekten bir ayrıcalıktır. 2004 yılında göreve başladığımız yine böyle bir günde sizlerle Ünye Belediyesi’ni devir almıştık. Şunu bilerek devralmıştık. Bu makamlar er yâda geç bir başkasına devir edilmesi gerekeceğini bilerek almıştık. Görevi devir aldığımız günden itibaren halka hizmeti hakka hizmet düşüncesi ile bu güne kadar hizmet ettik. Birçok faaliyetlerde bulunduk. Sizlerle beraber birçok başarılara imza attık. Asıl olan Ünye’dir, asıl olan Ünye’ye hizmet etmektir. Biz bu düşüncelerle hizmet ettik ve yaptığımız hizmet süresince hiç kimseyi ötekileştirmedik."

ÇAMYAR'DAN İDRİS NAİM ŞAHİN’E SONSUZ TEŞEKKÜRLER

"Bizim bu başarılarımıza ortak olan, başarılara imza atan arkadaşlarımız başta Sayın eski bakanımız İdris Naim Şahin Bey Efendi olmak üzere bütün bakanlarımıza, milletvekillerimize, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, personelimize ve bütün Ünyelilere çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin tamamının altında imzası olan ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa eden, Ünye’mizin bu yapılan işlerin altında da yegâne imzası olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız bizim tecrübelerimizden istifade etmek arzusunda olurlarsa her zaman yanınızda olacağımı bütün Ünyeliler huzurunda açık olarak ifade ediyorum." Şeklinde konuştu.

ÇAMYAR: HALKIMIZIN TAMAMINA BİR FİİL HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Biz milletimizin farklı taleplerine cevap verebilmek üzere 30 Mart tarihinde yine millet tarafından görevlendirildik. Ak Parti’ye gönül vermiş olan % 58,1’lik oy oranı ile Ünye’de bizi zirveye taşıyan, Ordu’da 20’de 20 yapmamıza vesile olan siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık bu dakikadan sonra biz sadece Ak Parti’nin değil, 120 bin nüfusun belediye başkanı olmak için geldik. Yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Yolumuzun uzun olduğunu biliyoruz. Bu makamların gelip geçici olduğunu da biliyoruz. Biz makama değer katmak için, makamdan güç almak için değil. Halkımızın tamamına bir fiil hizmet için geliyoruz. Muhalefet partilerine oy veren, MHP’ye, CHP’ye Saadet Partisi’ne oy veren kardeşlerim üzülmesin. Biz onların da belediye başkanı olmak için geliyoruz. Herkese eşit olmak için geldik ve öyle de yapacağız.

ARTIK ÜZERİMİZDE MİLLETİN EMANETİNİN AĞIRLIĞI VAR

"Bugün burada başlayan bu sürecimiz 5 yıl boyunca devam edecek. Emanet her şeyden önce güven demektir. Belediye makamına bize geldiklerinde Şehrül Emine gelmenin rahatlığı içinde belediye makamına gelecekler. Biz ekibimizle beraber 21. Yüzyıla yakışan bir Ünye inşa etmek için geldik. Onun için bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. 10 yıl boyunca Ünye’mize hizmet etmiş olan belediye başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğu hizmetler kalıcıdır. Ben şuandan itibaren yakamdaki Ak Parti rozetini çıkartıp ilçe başkanıma bu rozeti teslim ediyorum."

CİHAN

Yorumlar