Camiler gülsuyu ile yıkandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki 60 cami ve mescidi gül suyu ile yıkadı. Camilerin bakım ve temizliği için kurulan özel cami temizleme ekibi, her hafta rutin temizlik yapıyor.    Konyaaltı Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Camiler gülsuyu ile yıkandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki 60 cami ve mescidi gül suyu ile yıkadı. Camilerin bakım ve temizliği için kurulan özel cami temizleme ekibi, her hafta rutin temizlik yapıyor.

    Konyaaltı Belediyesi Ramazan ayı öncesi başlattığı cami ve mescit temizliği çalışmalarına devam ediyor. Cami temizleme ekibi halıların süpürülmesi, kapı, ayakkabılıklar ve camların silinmesi, tuvalet ve şadırvan temizliği gibi camilerin tüm bölümlerinde temizlik yapıyor.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, söz konusu çalışmayı manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayında halkın rahatça ibadetini yapabilmesi için gerçekleştirdiklerini söyledi. Temizlik çalışmalarının her 10 günde bir rutin bir şekilde sürdürüleceğini belirten Başkan Böcek, "Vatandaşlarımızın temiz ve hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Ramazan ayı boyunca camilerimizi gül suyu ile yıkamaya devam edeceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar