Cami imam, kursa gelen çocukları sıradışı aktivitelerle eğitiyor

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Yayla Kocatepe Camisi’nde Yaz Kur’an Kursları ilginç sosyal etkinliklerle değerlendiriliyor. 6 yıllık Cami İmam Hatibi ve aynı zamanda Kilimli Din Görevlileri Derneği Başkanlığını yapan Halil Aksu(37), yaz...

Google Haberlere Abone ol
Cami imam, kursa gelen çocukları sıradışı aktivitelerle eğitiyor

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Yayla Kocatepe Camisi’nde Yaz Kur’an Kursları ilginç sosyal etkinliklerle değerlendiriliyor.

6 yıllık Cami İmam Hatibi ve aynı zamanda Kilimli Din Görevlileri Derneği Başkanlığını yapan Halil Aksu(37), yaz kursuna gelen öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Onların çeşitli aktiviteler ve görsel malzemelerle el becerileri kazanmalarını da sağlayan Aksu, dersleri eğlenceli bir şekilde işliyor.

Aksu, “İlçemizde Yaz Kur’an Kursları son sürat devam ediyor. Camimizde bilgisayar destekli dini eğitiminin yanında görsel materyaller ile eğlenceli bir şekilde dersler işleniyor. Yaptığımız faaliyetlerle birlikte öğrencilerin hem el becerilerini geliştiriyor hem de görsel öğrenimlerine yardımcı olan performans ödevleri yaptırıyoruz. Öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyorlar. Bizim camimizdeki etkinlikleri duyan çocuklar kursumuza rağbet gösteriyor.” dedi.

Aksu, camideki etkinliğin yanı sıra huzurevi ziyaretleri, mahallede çöp toplama etkinliği, cami sosyal alanında yazlık sinema aktivitesini de gerçekleştirdiklerini kaydetti. Aksu, bu sene de gerekli izinler alındıktan sonra Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar