Çaltıbozkur köyünün iletişim sorunu nihayet çözülüyor

Mersin'in Silifke ilçesinin Çaltıbozkur köyünün Çukur Mahallesi'ndeki iletişim mağduriyetine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar el attı. Kaymakam Damatlar'ın girişimi sonucu mahallenin iletişim sorunu için 40 bin TL ödenek gönderildi.Silifke...

Google Haberlere Abone ol
Çaltıbozkur köyünün iletişim sorunu nihayet çözülüyor

Mersin'in Silifke ilçesinin Çaltıbozkur köyünün Çukur Mahallesi'ndeki iletişim mağduriyetine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar el attı. Kaymakam Damatlar'ın girişimi sonucu mahallenin iletişim sorunu için 40 bin TL ödenek gönderildi.

Silifke Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Türk Telekom Müdürlüğü ile konuya ilişkin yapılan yazışmalar ve araştırmalar sonucunda, Çaltıbozkur köyü Çukur Mahallesi'ni besleyen telefon kablolarının çalınması sonucu oluşan mağduriyetin giderilmesi istenildiği bildirildi. Açıklamada anılan ciheti besleyen mavi kablo güzergahında 18 ahşap direğin kesildiği, üzerinde bulunan 950 metre bakır kabloların çalındığı ve hasar verildiği, çalınan güzergahta yeniden ikmal için Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nce yapılan yazışmalar sonucunda 40 bin TL ödenek, gerekli malzeme ve işgücünün temin edilerek hasarın biran önce giderileceği belirtildi.

Çaltıbozkur köyü sakinleri girişimleri nedeniyle Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar’a teşekkür ettiklerini belirtti.

CİHAN

Yorumlar