Çalıştığı yerin 75 bin lirasını kapkaç süsü vererek çaldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde benzinlikte çalışan müdür tarafından bankaya yatırması için verilen 75 bin lirayı, kapkaç süsü vererek arkadaşlarıyla birlikte çalan K.

Google Haberlere Abone ol
Çalıştığı yerin 75 bin lirasını kapkaç süsü vererek çaldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde benzinlikte çalışan müdür tarafından bankaya yatırması için verilen 75 bin lirayı, kapkaç süsü vererek arkadaşlarıyla birlikte çalan K.O. (22) polis tarafından yakalandı.

Alanya’da Zamanoğlu Caddesi’ndeki bir benzinlikte yaşanan olay geçen Pazartesi günü meydana geldi. Benzin istasyonunda müdür olarak çalışan Süleyman T. (57), bankaya yatırılması gereken 75 bin lirayı, yanında çalışan K.O.’ya verdi. Çantaya konulan parayı motosikletle bankaya götüren K.O., iddiaya göre banka yakınlarında kapkaça uğradı. İhbar üzerine olay yerine giden Asayiş Büro ekipleri, K.O.’yu darp edilmiş halde buldu. Ambulansla hastaneye götürülen K.O., tedavisinin ardından emniyete götürülerek sorguya alındı.

Arkasından gelen motosiklette bulunan 2 kişinin kendisini önce darp ettiğini, ardından kapkaça uğradığını ifade eden K.O.’nun çelişkili ifade vermesi polisi şüphelendirdi. Bunun üzerine araştırma başlatan polis, olayın yaşandığı yerdeki çok sayıda güvenlik kamerasını izledi. İzlenen güvenlik kameralarında şüphelilerin R.A. (20) ile U.S. (17) olduğu tespit edildi. Polis düzenlediği operasyonla zanlıları kaldıkları evlerinde gözaltına aldı. Şüphelilerden R.A., emniyetteki ifadesinde olaya kapkaç süsü vererek parayı çaldıklarını itiraf etti. Arkadaş oldukları belirlenen ve planı K.O. ile T.A.’nın (23) yaptığını söyleyen R.A.'nın pişman olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Paranın bir kısmı bankaya yatırdıkları, bir kısmını Oba beldesinde bir eve, bir kısmını ise Toslak köyünde bulunan hurda bir otomobilin içine saklayan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar