Çalışanlara hizmet içi seminer

Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak e-belediye, e-muhtar, sisteminden sonra elektronik imza “e-imza” uygulamasını başlattıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu uygulamayı gerçekleştirecek ve takip edecek elemanlar için hizmet içi semi.

Google Haberlere Abone ol
Çalışanlara hizmet içi seminer

Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak e-belediye, e-muhtar, sisteminden sonra elektronik imza “e-imza” uygulamasını başlattıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu uygulamayı gerçekleştirecek ve takip edecek elemanlar için hizmet içi seminer verdiklerini söyledi

Melikgazi Belediyesi'nin bilgi teknolojilerinin kullanımına yönelik büyük yatırımlar yaptığını, “e-belediye”, uygulaması ile iş ve işlemleri dokunmatik hale getirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bilgisayar teknolojisini kullanmalarının ve gelişmeleri takip etmelerinin aslında işlemleri daha kısa süre de gerçekleştirmek adına Melikgazililere gösterdikleri değerin bir ölçüsü olduğunu kaydetti.

Kamu hizmetinin süreklilik ve verimlik arz ettiğini bu nedeni ile iş ve işlemlerin takibinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “E-imzayı uygulayan ilk belediyeler arasında olarak yine referans ve örnek gösteriliyoruz. Ancak bu sisteme geçmek kadar bu uygulamayı başarılı bir şekilde yerine getirmek önemlidir. Bu açıdan birimlerde yer alan evrak memurlarına yönelik hizmet içi seminer düzenledik. Şu anda seminer çalışması devam ediyor. Çağımız artık Bu gün git yarın gel zamanı değildir. Şimdi her yerde, her kurumda ve işyerinde bir saniye denilerek hizmet sunulmaktadır. Çünkü dokunmatik işlem yapılıyor. Bu çalışma ile kâğıt israfına da son verilecektir. e-imza uygulaması ile zaman, para işgücü kayıpları ve bürokrasi ortadan kalkarak, işlemler ve bilgi güncellemeleri daha hızlı yapılacaktır. Vatandaşlara belediyenin tüm hizmetlerini internet üzerinden 24 saat kesintisiz verecektir.”
CİHAN

Yorumlar