Çal’da kazanan kaybeden ilçe menfaati için beraber çalışacak

Denizli’nin Çal ilçesinde seçimi kazanan belediye başkanı, kaybeden muhalefet, sivil toplum, muhtarlar ve meclis üyeleri biraraya gelerek, bir sonraki seçime kadar birlik ve beraberlik içinde çalışma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çal’da kazanan kaybeden ilçe menfaati için beraber çalışacak

Denizli’nin Çal ilçesinde seçimi kazanan belediye başkanı, kaybeden muhalefet, sivil toplum, muhtarlar ve meclis üyeleri biraraya gelerek, bir sonraki seçime kadar birlik ve beraberlik içinde çalışma kararı aldı. Çal Ziraat Odası’nın yemeğine Kaymakam Erdal Çetinbaş, MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Muammer Ateş, CHP İlçe Başkanı Osman Bursalıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Çal Belediye Meclisi’nin MHP, CHP ve AK Parti'li üyeleri, MHP ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, 34 muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Çal Ziraat Odası Başkanı Ömer Ayhancı, yaptığı açıklamada, “Çal’da, 'Ben yok, biz varız' anlayışı egemen olacak. Birlik ve beraberlik yemeğimizi onurlandıran ve demokratlığın gerektirdiği gibi davranan tüm hemşehrilerimizi kutluyorum.” dedi. Başkan Akcan da seçimlerin "vatan millet Sakarya" meselesi olmadığını ifade ederek, “Hepimiz de aynı sokağın, aynı mahallenin çocuklarıyız. Sağ sol, hangi görüşten olursak olalım bu topraklardan besleniyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Buradaki birliktelik, Türkiye’ye yayılmalıdır. Seçilemeyenler, kendilerini beş yıl sonrasına hazırlasın, seçilenlere destek olunsun. Çatışma değil, sevgi ortamının hâkim olduğu Çal’da seçim, karnaval havasında geçti.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar