Çakır: Ereğli'ye demokrasi gelmesi gerekiyor

AK Parti Zonguldak Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, "Ereğli'de birtakım şeylerin değişmesi gerektiği kanaatindeyiz.

Google Haberlere Abone ol
Çakır: Ereğli'ye demokrasi gelmesi gerekiyor

AK Parti Zonguldak Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, "Ereğli'de birtakım şeylerin değişmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özellikle Ereğli'ye demokrasinin gelmesi gerekiyor. Kimsenin konuşamadığı, kimsenin fikir üretemediği bir Ereğli'den sonuçta ortaya bir şey çıkmıyor." dedi.

Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçe basınıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Çakır, kendisi ve şahsı adına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü şahsı ve teşkilatı adına kutladı. Kahvaltıda basın mensuplarının sorularını aday konusundaki sorusunu cevaplayan Çakır, "Sanki başka ilçeler açıklanmış da bizimki kalmış gibi bir algı var. Şu an Türkiye'deki tüm ilçe belediye başkan adaylıkları bekliyor. Sürekli bilgi güncelleniyor. Sayın başbakanımızın son değerlendirmesi ve takdiridir. Bilgi güncellendikçe kamuoyuyla paylaşıyoruz."

Çakır, ilçede asayiş olaylarının arttığına dair bir yoruma, "Rakamlara bakmak lazım. Biz emniyetimize güveniyoruz. Polis sayısının artması gerekiyorsa biz bakanlıktan talepte bulunuruz." diye konuştu. Toplantıda bazı belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe yöneticileri de hazır bulundu. CİHAN

Yorumlar