Cahit Nakıboğlu Koleji’nden Anneler Günü etkinliği

Gaziantep'te Güney Eğitim Kurumları bünyesindeki Cahit Nakıboğlu Koleji’nde Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında, 36 velinin katıldığı yöresel yemek yarışması gerçekleştirildi. Gaziantep’e özgü yemeklerin ağırlıklı...

Google Haberlere Abone ol
Cahit Nakıboğlu Koleji’nden Anneler Günü etkinliği

Gaziantep'te Güney Eğitim Kurumları bünyesindeki Cahit Nakıboğlu Koleji’nde Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, 36 velinin katıldığı yöresel yemek yarışması gerçekleştirildi. Gaziantep’e özgü yemeklerin ağırlıklı olarak yer aldığı yarışmada jüri üyeleri, hem görsel hem lezzet bakımından yemekleri değerlendirdi. Yarışma sonucunda Leyla Özdemir isimli velinin perde pilavı birincilik ödülü kazandı. Ünlü sunucu Reha Yeprem’in de sunuculuğunu yaptığı programda, Kimse Yok Mu Derneği tarafından yılın annesi seçilen ve 3 torununa bakan Adle Kılıç’a ödül takdim edildi.

Anneleri, bir gün değil her gün hatırlamak istediklerini söyleyen Okul Müdürü Sinan Kocaman, 300 civarında veliyi ağırladıklarını belirtti. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) hadis-i şeriflerinden örnek vererek anneliğin önemine dikkat çeken Kocaman, bu tür etkinliklerde birlik ve dayanışma ruhunu artırdıklarını dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar