Çağrı Koleji'nin TEOG sınavı başarısı

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçis (TEOG) sınavında Çağrı Koleji öğrencileri Giresun’un gururu oldu. Okulun öğrencilerinden Fatma Betül Tuncer ve Zuhal Teke 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puan aldı. Sınav sisteminde...

Google Haberlere Abone ol
Çağrı Koleji'nin TEOG sınavı başarısı

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçis (TEOG) sınavında Çağrı Koleji öğrencileri Giresun’un gururu oldu. Okulun öğrencilerinden Fatma Betül Tuncer ve Zuhal Teke 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puan aldı.

Sınav sisteminde yapılan değişikliğin, Çağrı Koleji öğrencilerinin başarı geleneğini değiştirmediğini aktaran Giresun Özel Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak, "Öğrencilerimiz TEOG sınavında göstermiş olduğu başarı bizleri oldukça duygulandırdı. Okul olarak sınavda 108,860 doğru ortalaması ve 90,560 puan ortalamasıyla büyük bir başarıya imza attık. Biz öğrencilerimizin sadece okul hayatında ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında başarılı olmaları için çabalıyoruz. TEOG sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

TEOG Giresun birincisi Fatma Betül Tuncer ise "Öğretmenlerimizin bizim üzerimizde çok büyük emekleri var. Bize anne ve babamız kadar yakın davranıyorlar. Bizi sınavlara iyi bir şekilde hazırlıyorlar. Biz de elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu başarılarımızı devam ettirerek ileride iyi bir lisede okumak istiyoruz." diye konuştu.

Çağrı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Apaydın öğrencilere başarılarından dolayı altın hediye etti. Apaydın, "Giresunumuza bu sevinci yaşatan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dilerim." dedi.

CİHAN

Yorumlar