Çağrı Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Giresun Özel Çağrı Koleji, 8. sınıf öğrencilerini okul bahçesinde yaptığı mezuniyet töreni ile uğurladı. Okul bahçesinde yenilen yemekle başlayan programa öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Törende konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Çağrı Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Giresun Özel Çağrı Koleji, 8. sınıf öğrencilerini okul bahçesinde yaptığı mezuniyet töreni ile uğurladı.

Okul bahçesinde yenilen yemekle başlayan programa öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Törende konuşan Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak, mezun olan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerini bugüne hazırlayan velilere ve fedakâr öğretmenlerine de teşekkür eden Başak, "Bu yavrularımız 8 yıllık eğitimini tamamlamış bulunuyor. Bugün ailelerinden emanet aldığımız evlatlarımızı büyük bir gururla sizlere takdim edeceğiz." dedi.

Her mezuniyetin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu dile getiren Başak, "Öğrencilerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı bir fert yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum. Tabi bu uzun ve zor geçen bir süreç. Ama fedakâr öğretmenlerimiz ve değerli velilerimizin gayretleri ile bu süreci başarılı bir şekilde noktalamış bulunuyoruz." diye konuştu.

Törene katılan öğrenci veliler adına konuşan Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ünsal Bekdemir ise emeği geçen okul idaresine ve öğretmenlerine çok teşekkür etti. 80 öğrencinin mezun olduğu törende öğrencilerin söylemiş oldukları şarkılarla izleyenler büyük keyif aldılar.

Tören, öğrencilere plaket verilmesi ve hep birlikte Yeni Bir Dünya şarkısının seslendirilmesiyle son buldu.

CİHAN

Yorumlar