Çağrı Koleji "ÇAĞMATYA" ödülleri muhteşem törenle sahiplerini buldu

Çağrı Koleji, 2014 Çağrı Matematik Yarışması (ÇAĞMATYA) ve 100 Temel Eser Okuma Yarışması ödül töreninde başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Çağrı Koleji "ÇAĞMATYA" ödülleri muhteşem törenle sahiplerini buldu

Çağrı Koleji, 2014 Çağrı Matematik Yarışması (ÇAĞMATYA) ve 100 Temel Eser Okuma Yarışması ödül töreninde başarılı öğrencilere ödüllerini verdi. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler, okul yöneticilerine ve öğretmenlere ise plaket takdim edildi.

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde müzik öğretmeni Kürşat Avşar yönetimindeki okul korosu izleyicilere türkü ziyafeti çekti. Ödül töreninde konuşan Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak, 13 yıldır Giresun tarihinde ilk yaşatarak Çağrı Koleji olarak başarılı bir organizasyonla Matematik Olimpiyatı düzenlediklerini söyledi.

Giresun eğitimine katkı sağladıklarını vurgulayan Başak "Yarışmanın,Giresun genelindeki tüm ilkokul ve ortaokul okullarında, matematik takımlarının kurulmasını desteklemek, öğrencilerin matematiğe ilgilerini artırmak ve bu sayede Giresun'un Giresun geneli başarı düzeyinin yükselmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Geleneksel hale getirilen yarışmaya her geçen gün ilginin ve teveccühün arttığına dikkat çekti. Okullarının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sayısız başarılara imza attığını belirten Başak, yenilikler okulu olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

100 Temel Eser Yarışmasında Yağlıdere Sınır Ortaokulu öğrencisi Burcu Çil birinciliği, yine aynı okul öğrencisi Fadime Koca 2., Bulancak M.Akif Ersoy Ortaokul öğrencisi Ahsen Nur Özdemir oldu. ÇAĞMATYA da ise 4.sınıflarda birinciliği Çanakçı Ortaokul öğrencisi Zehra Usta, 5.sınıflarda birinciliği Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokul öğrencisi Kerem Aslan, 6.sınıflarda birinciliği Merkez Cumhuriyet Ortaokul öğrencisi Yusuf Emre Sıbıç, 7.sınıflar birinciliği Bulancak M.Akif Ersoy Ortaokul öğrencisi Aleyna Akdeniz, 8.sınıflarda birinciliği ise Çıtlakkale Ortaokul öğrencisi Alişan Çamaltı oldu.

Ödül töreni başarılı öğrencilere ödül taktiminden sonra sona erdi
CİHAN

Yorumlar