Çağlayan Tevdide Hatun Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

Şanlıurfa Özel Çağlayan Tevhide Hatun Anadolu ve Fen Lisesi 2014 yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Okul, bu yıl Fen Lisesi'nde ilk mezunlarını da verdi. Çağlayan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene öğrenciler aileleriyle...

Google Haberlere Abone ol
Çağlayan Tevdide Hatun Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

Şanlıurfa Özel Çağlayan Tevhide Hatun Anadolu ve Fen Lisesi 2014 yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Okul, bu yıl Fen Lisesi'nde ilk mezunlarını da verdi.

Çağlayan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene öğrenciler aileleriyle birlikte katıldı. Mezuniyet töreni, balo salonunda yenilen mezuniyet yemeği ile başladı. Tören, yemek sonrası konferans salonunda devam etti.

Okul Müdürü Ahmet Yaralıoğlu, öğrenci ve velilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Okulun fen lisesinde ilk mezunlarını verdiğini dile getiren Müdür Yaralıoğlu, “Sizlerle birlikte bugün, heyecanlı, gururlu ve çok özel bir geceyi paylaşıyoruz. Çünkü, öğrencilerimiz eğitim hayatlarında bir basamak daha ilerlediler. Ayrıca bugün Anadolu lisemiz 6’ncı mezunlarını verirken, Fen lisemizin de ilk öğrencilerini mezun etmenin sevinci içerisindeyiz.” dedi.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu kaydeden Yaralıoğlu, “Çocuklarınızın eğitim hayatı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında onların en büyük desteği oldunuz. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bugün liseden mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük bir sevinç ve gururu var.” diye konuştu.

Mezuniyetin öğrenciler için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Yaralıoğlu,mezun olan öğrencilerine bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi.

Programda duygularını paylaşan veli Mustafa Taylan da “İki yıla yakındır Almanya’da görev yapmaktayım, gözüm arkada kalmadan kızımı bu kuruma emanet ettim. Bugün ailecek mutluyuz çünkü kızımız öğrenimini tamamladı.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Lisesi okul birincisi Betül Amasyalı ve Fen Lisesi okul birincisi Merve Bozkurt da duygulu birer konuşma yaptı. Okul birincisi Amasyalı ,”Bizler, bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz. Mevsim bitecek ama bizler başka iklimlerde de çiçek açmaya devam edeceğiz ve yeni çiçekler yetiştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Okul birincilerinin yaş kütüğüne bröve çakmalarının ardından anneler ve babaların tek tek çocuklarının plaketlerini takdimi ile tören sona erdi.

CİHAN

Yorumlar