Çağlayan Gül Aydın Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Özel Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji mezuniyet töreni düzenledi. Programda öğrenciler söyledikleri ilahiler, türküler ve gökyüzüne bıraktıkları dilek fenerleri ile programa ayrı renk kattı. Mezuniyet...

Google Haberlere Abone ol
Çağlayan Gül Aydın Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Özel Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji mezuniyet töreni düzenledi. Programda öğrenciler söyledikleri ilahiler, türküler ve gökyüzüne bıraktıkları dilek fenerleri ile programa ayrı renk kattı.

Mezuniyet programında veliler, çocuklarına Gül Aydın Koleji tarafından hazırlanan plaketleri takdim etti ve mezuniyet pastası kesildi. Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji Müdürü Muzaffer Güler yaptığı açıklamada “Elindeki tüm olanakları önünüze seren, ailelerinizin ve öğretmenlerinizin sizden isteği, toplumu aydınlatıp, vatanınıza ve milletinize faydalı birer fert olmanızdır." şeklinde konuştu.

Öğrenci velilerinden Mehmet Emin Bingöl ise “Benim kızımda bu okuldan mezun olmuştu, çok şükür bu sene üniversiteyi bitiriyor. Bu okuldan almış olduğu feyiz, irfan, eğitim ve öğretim sayesinde üniversitede çok şükür başarılı bir yere geldi. Elinizi öpsün oğlumda bu sene bu okuldan mezun oluyor. Bu okuldan almış olduğu eğitimi, feyzi ve irfanı çok yerinde buluyorum." şeklinde konuştu.

Programın sonunda öğrenciler ve aileleri gökyüzüne dilek fenerleri bıraktı. Program, bazı öğrencilerin havuza atlamaları ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar