Çağırıcı: Gördüğüm ilgiden memnunum

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ocak ayı başından bu yana yürüttüğü seçim çalışmalarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağırıcı: Gördüğüm ilgiden memnunum

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ocak ayı başından bu yana yürüttüğü seçim çalışmalarına devam ediyor. 3 ay boyunca ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri ziyaret eden Çağırıcı, gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Çalışmalarını gelecek nesil için sürdürdüklerini ifade eden Çağırıcı, "Ocak ayından bu yana ilçemizdeki dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalarımızı, hizmetlerimizi birebir anlatma imkanı bulduk. Gördüğüm ilgiden dolayı çok mutluyum." dedi. Yaklaşık 80 gündür seçim çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çağırıcı, "Ak Parti İlçe Başkanımız İsmet Öztürk ve meclis üyelerimizle esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz." diye konuştu.

Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de seçim çalışmalarına en erken başlayan ilçe olduklarını ifade ederek, "22 mahallesi bulunan Bağcılar’a tam 27 seçim irtibat bürosu kurduk. Bu seçim irtibat bürolarından bir tanesi sadece engelli ve yaşlılara hizmet verecek. Oy kullanmada sıkıntı çekenlere bu büromuz gerekli hizmeti veriyor. Lokman Çağırıcı ile Bağcılar’da gezmediğimiz mahalle sokak kalmadı. Sivil toplum kuruluşları ile derneklerle onlarca toplantı yaptık. Binlerce kişiyle görüştük. Acil sorunları olanlara kısa sürede çözüm üretmeye çalıştık." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar