Cadde ortasında kurşun yağmuruna tutulan baba öldü, oğlu yaşam savaşı veriyor(2)

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 61 yaşındaki baba ile 33 yaşındaki oğlu, cadde ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Cadde ortasında kurşun yağmuruna tutulan baba öldü, oğlu yaşam savaşı veriyor(2)

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 61 yaşındaki baba ile 33 yaşındaki oğlu, cadde ortasında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba hayatını kaybederken, oğlu ise yaşam savaşı veriyor.
Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Güneşli eski Ekinözü Garajları içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, ilçeye bağlı Yapraklı (Burtu) köyünde yaşayan 61 yaşındaki baba H.C.E. ve oğlu 33 yaşındaki T.E. birlikte yürürken, daha önce aralarında husumet bulunduğu belirtilen Ş.Ş. (17) ile karşılaştı. Her iki taraf arasında, geçmişteki husumetten dolayı tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.Ş., yanındaki silahını çıkarıp baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Vücutlarının değişik bölgelerine isabet eden kurşunlarla yere düşen baba ve oğul ağır yaralanırken, Ş.Ş., ise olay yerinden kaçtı.
Saldırıda yaralanan baba ve oğlu Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 63 yaşındaki Baba H.C.E, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken oğlunun ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Baba ve oğlu vurduğu iddia edilen Ş.Ş.'de olaydan sonda Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Bölgeye çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi gönderilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar