ÇA-BED Türk bayrağını indirenleri kınadı

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇA-BED) yaptığı basın açıklamasıyla Diyarbakır'da Türk bayrağını indirenleri kınadı. ÇA-BED Başkanı Kerim Deniz, Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı kışlasındaki Türk bayrağının indirilmesiyle...

Google Haberlere Abone ol
ÇA-BED Türk bayrağını indirenleri kınadı

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇA-BED) yaptığı basın açıklamasıyla Diyarbakır'da Türk bayrağını indirenleri kınadı.

ÇA-BED Başkanı Kerim Deniz, Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı kışlasındaki Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Deniz, "Bayrak, Türk milletinin ortak sembolüdür, bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Tahrikler amacına ulaşamayacaktır. Orada nöbet tutan asker bayrağı koruyamıyorsa vatanı nasıl koruyacak? Burada sorumluların araştırılıp gerekli müeyyidelerin yapılmasını istiyoruz.

Bu vatan üç beş çapulcuya bırakılacak kadar aciz değildir. Türk milletinin ayranını kabartmasınlar. Kutsalımıza el ve dil uzatanlar tarihten de bilindiği üzere gerekli dersi almışlardır. Bunların da ders alma zamanı gelmiştir. Çoluk çocuk diye diye milli birlik ve bütünlüğümüze el ve dil uzatan bu hainler, şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş bu topraklarda, bizlerin vergileriyle adeta cirit atmaktadırlar. Bu elim olayı şiddetle kınarken, sorumluların en kısa zamanda yakalanıp cezalandırılmasını umuyoruz.”

CİHAN

Yorumlar