Buzlu yollar kazalara neden oldu

İstanbul’da özellikle dün etkili olan kar yağışı bugün de devam ediyor. Lapa lapa yağan kar zaman zaman şiddetini artırarak etkisini gösteriyor.

Google Haberlere Abone ol
Buzlu yollar kazalara neden oldu

İstanbul’da özellikle dün etkili olan kar yağışı bugün de devam ediyor. Lapa lapa yağan kar zaman zaman şiddetini artırarak etkisini gösteriyor. Sabah saatlerinde ise buzlanmanın olduğu yerlerde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bazı araçlar da yolda kaldı.

İstanbul’u beyaza bürüyen kar yağışı gece ve sabah saatlerinde de sürdü. Kar yağışı zaman zaman şiddetini artırarak devam ediyor. Dün doluya benzer şekilde yağan kar, bugün ise daha çok lapa lapa yağıyor. Karın öğleden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İşe gitmek için sabah saatlerinde araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, buzlanmanın olduğu yollarda zor anlar yaşadı. Buzlanmaya sürücülerin dikkatsizliği de eklenince çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bazı araçlar ise yolda kaldı. Belediye ekipleri de yolları açık tutmak için tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Ekiplerin çalışmaları sabah saatlerinde bazı bölgelerde yetersiz kaldı.

CİHAN

Yorumlar