Büyükşehir'den emniyete araç desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği verdi. ‘Yunuslardan İstek Büyükşehir’den Destek’ projesi kapsamında 8 motosiklet ve 2 binek aracı yunuslara teslim etti. Vali Münir Karaloğlu ve Emniyet Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir'den emniyete araç desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği verdi. ‘Yunuslardan İstek Büyükşehir’den Destek’ projesi kapsamında 8 motosiklet ve 2 binek aracı yunuslara teslim etti.

Vali Münir Karaloğlu ve Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın katıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın her anlamda ‘huzur kenti’ haline gelmesini önemsediklerini vurguladı. Altepe, şunları dile getirdi: "Şehrin her sıkıntısı bizleri ilgilendiriyor. Önceliğimiz şehrin esenlik ve güven içinde olmasıdır. Emniyet güçlerimiz, Bursa’nın güveni ve huzuru konusunda yoğun emek sarf ediyor. Kamu nizamını ve halkın düzenini sağlayan, düzenli toplum hayatının yaşanmasını temin eden emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Yerel yöneticiler olarak şehrin huzur kenti olması için bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz."

Başkan Altepe, polisin olaylara anında müdahalesinin önemine işaret ederek, "Bursa Emniyet İl Müdürlüğü’müzün bizden talep ettiği, polisimizin görevini daha hızlı ve verimli yapabilmesine katkı sağlayacak olan 8 motosiklet ve 2 binek aracı yunuslara teslim ediyoruz. Her şey Bursalıların mutluluğu için. Araçlarımızın kentin huzuruna katkı sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Vali Münir Karaloğlu ise kentlerdeki en önemli ihtiyacın öncelikle güvenlik olduğunu ifade etti. Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yunuslara verdiği araçların kent güvenliğine önemli katkı sağlayacağına inandığını vurguladı. Bursa’da sorunlu mahallelerin bulunduğuna işaret eden Karaloğlu, bu tür bölgelerde vatandaşların polisi daha çok görmeyi ve kendilerini daha fazla güvende hissetmeyi istediklerini kaydetti.

Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da araç desteğinin önemine değinerek, "İllerde güvenlik ve huzur önemlidir. Teşkilatın güçlenmesine destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür ediyoruz. Bursa’daki güzel huzur ortamının devamını sağlamak üzere bize verilen desteğe layık olacak hizmetlere imza atacağız." dedi.

Yunus yeleği ve kep giyen protokol üyeleri motosiklet üzerinde gazetecilere poz verdi.

CİHAN

Yorumlar