Büyükşehir zabıtası ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda ve tekel maddesi satan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanı Mustafa Akyıl, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yürüttükleri...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir zabıtası ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda ve tekel maddesi satan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Akyıl, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yürüttükleri denetim çalışmalarında işletmelerin genel temizliği, hijyen kurallarına uygunluğu, gıdaların son kullanma tarihi ve muhafazası ile ilgili çalışmaları sıklaştıklarını anlattı. Ayrıca işyerlerinin ruhsatlarının da kontrol edildiğini belirten Mustafa Akyıl, "Bu çalışmalar sırasında 205 işyerinin denetimini gerçekleştirdik. Çukurova’da 38, Seyhan’da 39, Sarıçam’da 9 ve Yüreğir’de 12 olmak üzere toplam 98 işyeri hakkında yasal işlem yaptık. Gerekli işlemlerin yapılması için ilgili belediye başkanlıklarına resmi yazı gönderildi. Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışı ile ilgili denetimlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. Bu denetimler sırasında işletme sahipleri ve vatandaşlarımıza bize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar