Büyükşehir, ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerini iftarda buluşturdu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca, ilçe belediye başkanlarına ve meclis üyelerine iftar verildi. Başkanların ve meclis üyelerinin, eşleriyle birlikte katıldığı Seyhan Oteli’ndeki iftar programında konuşan Adana Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir, ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerini iftarda buluşturdu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca, ilçe belediye başkanlarına ve meclis üyelerine iftar verildi. Başkanların ve meclis üyelerinin, eşleriyle birlikte katıldığı Seyhan Oteli’ndeki iftar programında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, savaş nedeniyle yaşanan sıkıntılara değindi, İsrail ve IŞİD’i eleştirdi.

İlçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte, geride kalan kısa süreye rağmen Adana için güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Sözlü, şöyle dedi: “Geçmiş dönem belediye meclislerinin yaşamış olduğu sıkıntıları yaşamayacak şekilde ince eleyip sık dokuyarak, kılı kırk yararak, şaibeden uzak kararlar aldı bu meclis. Bu belediye meclisinin, önümüzdeki 5 yıllık dönemde, Adana’nın gelmiş geçmiş en başarılı çalışmalarını ortaya koyan, Adana’nın gelecekle ilgili vizyonel çalışmalarını yapan, Adana’nın rotasını tayin eden ve Adana’nın bu hedeflere yürümesini sağlayacak çalışmaları, düzenlemeleri gerçekleştirecek bir belediye meclisi olacağına inanıyorum.”

Yaklaşan cumhurbaşkanı seçimini de hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve herkesin siyasi hassasiyetleri mevcut. Mensubiyetine göre arkadaşlarımızın hassasiyetleri olacaktır. Buna dikkat edeceğiz. Siyasi hassasiyetlerimize saygı göstereceğiz ama çalışma ortamımızda, Adana için bir araya gelişlerimizde birbirimizin yüzüne bakacak mesafeyi her zaman muhafaza edeceğiz. Bu samimiyet ortamını her zaman diri tutacağız. Bu, bizim Adana için sorumluluğumuz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar