Büyükşehir Futbol Okulu’nda bin çocuk eğitim görüyor

Yaklaşık 3 hafta önce faaliyete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları; Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam’da faaliyetlerini sürdürüyor. Eski milli futbolcu Tekin İncebaldır koordinatörlüğünde devam eden çalışmalarda...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Futbol Okulu’nda bin çocuk eğitim görüyor

Yaklaşık 3 hafta önce faaliyete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları; Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam’da faaliyetlerini sürdürüyor. Eski milli futbolcu Tekin İncebaldır koordinatörlüğünde devam eden çalışmalarda bin 100 çocuk ve genç futbol eğitimi alıyor.

Futbol okullarının Çukurova’daki eğitim noktası Gündüz Tekin Onay Tesisleri Herkes İçin Futbol Merkezi’nde süren antrenmanlara katılan Tekin İncebaldır, çalışmaların ciddi şekilde sürdüğünü söyledi. İncebaldır, "Bu üçüncü haftamız ve ciddi bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. 4 okulumuz var. Çocuklardan ve velilerden olumlu değerlendirmeler alıyoruz. Çok doğru bir proje. Bu ilk yılımız ve inşallah önümüzdeki yıl kapasiteyi genişleterek daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Pazartesi ve çarşamba Seyhan ve Çukurova’dayız. Salı ve perşembe günleri de Sarıçam ve Yüreğirdeyiz." dedi.

Velilerden Gamze Çağşırlı, projeyi hazırlayan ve uygulayanlara teşekkür etti. Çağşırlı, "Böyle bir sosyal projeyi bizlerin ayağına kadar sunduğu için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Burada çok değerli hocalar eşliğinde çocuklarımız sosyalleşiyor ve özgüven kazanıyor." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar