Büyükşehir Belediyesi'nden aile boyu kurs hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi küçüklere de büyüklere de boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alternatifler sunuyor. Yaz tatilini Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nda değerlendiren öğrencilerin aileleri de artık kurs hizmeti alıyor....

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi'nden aile boyu kurs hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi küçüklere de büyüklere de boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alternatifler sunuyor. Yaz tatilini Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nda değerlendiren öğrencilerin aileleri de artık kurs hizmeti alıyor.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın yaz kurslarına katılan öğrenciler yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor. Bağlama, gitar, keman, ney, piyano, ud ve halk oyunları branşlarında yaz kurslarına katılan yaklaşık bin 300 öğrenci, 36 derslikte sabah ve öğle olmak üzere eğitim alıyor. Öğrencilere yaz kursları ile boş zamanlarını değerlendirme imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri kurslara getiren ailelere de kurs imkanı sağladı. Çocuklarının aldıkları kursun bitmesini bekleyen annelerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için takı tasarım kursu açıldı.

Takı Tasarım Eğitmeni Nuran Uçak, yaz kursuna gelen öğrencilerin velilerine kurs verdiklerini belirterek, talep halinde farklı kurslarla da yardımcı olabileceklerini söyledi. Kursiyerlerden Esra Muhtaroğlu, "Takı tasarım kursu kaliteli zaman geçirmemiz için çok güzel oldu. Bize bu imkanı sağlayan başta Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz." derken, çocuğunu gitar kursuna getiren Sema Tekden de açılan kursun veliler için çok yararlı olduğunu kaydetti.

CİHAN

Yorumlar