Büyükşehir Belediyesi SASKİ çalışanları ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 2 yıllık 'Sosyal Denge Sözleşmesi' imzalandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’de çalışan 837 memuru kapsayan sözleşmeyi...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi SASKİ çalışanları ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 2 yıllık 'Sosyal Denge Sözleşmesi' imzalandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’de çalışan 837 memuru kapsayan sözleşmeyi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever imzaladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, “Çalışan memurlara sosyal ve ekonomik katkıların artırılması ve iyileştirilmesi konusunda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın teveccühleri ile sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da belediyede çalışan memurların bu sözleşme ile biraz daha rahatlayacaklarını ifade ederek, “Bütçe imkanlarımız elverdiği sürece bütün çalışanlarımızın haklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi en çok beni mutlu eder. Tüm çalışan kesimleri imkanlar ölçüsünde desteklemek için gayret ediyoruz. Bu sözşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar