Büyükşehir Belediyesi mükemmellik modeli ile daha kaliteli hizmet sunacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumların, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamasına geçerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceği bildirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı açıklamada "“Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi mükemmellik modeli ile daha kaliteli hizmet sunacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumların, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamasına geçerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı açıklamada "“Türkiye ve Avrupa’daki öncü işletmelerde olduğu gibi, artık kamu alanında da birçok misyon ve vizyon sahibi kurumların, faaliyet ve iş sonuçlarını kıyaslayarak, kapsamlı, sistematik ve düzenli olarak gözden geçirmeye imkan sağlayan EFQM Mükemmellik Modeli ile yönetildiğini belirtti.

Mersin’de göreve gelmeleri ile birlikte başta Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ olmak üzere EFQM Mükemmellik Modeli’ni kurumlarda uygulayacaklarını anlatan Kocamaz "Vatandaşlara daha kaliteli, daha etkin, daha verimli ve daha hızlı hizmet sunma amacı doğrultusunda, Ulusal Kalite Hareketi’ne katılarak Türkiye Kalite Derneği ile ‘İyi Niyet Bildirgesi’ imzalayacağız. Kal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan’ın da katılacağı imza töreni, 8 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 17’de Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek" ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar