Büyükşehir Belediyesi, bedensel engelli ressam Arslan'a bilgisayar hediye etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ressam Yusuf Arslan'a engellilerin kullanabileceği özel olarak tasarlanan bilgisayar hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi, bedensel engelli ressam Arslan'a bilgisayar hediye etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ressam Yusuf Arslan'a engellilerin kullanabileceği özel olarak tasarlanan bilgisayar hediye etti. Büyükşehir Belediyesi'ne ait Beyaz Masa'ya müracaat ederek bilgisayar talebinde bulunan ressam Arslan'ın bu isteği gerçekleşti.

Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın işbirliğinde Erzurumlu ressam Yusuf Arslan'a engelliler için özel olarak tasarlanan bilgisayar alındı. Beyaz Masa görevlisi Dilek Kaplan ve Büyükşehir'in engelliler birimi yetkilisi Ülkü Saran ile birlikte engelli sanatçının evini ziyaret eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Arslan'a satın alınan bilgisayarı armağan etti.

Küçükler, kendisini tasavvuf ve sanata adayan Arslan'ı yeteneğinden dolayı kutlayarak, "Şimdiye kadar yaklaşık bin 500'ün üzerinde tablo yapan ve çok sayıda kişisel sergi açan değerli kardeşimiz Yusuf Arslan, bize bilgisayar talebinde bulundu. Ayaklarıyla muhteşem resimler çizen sanatçımızın bu arzusunu yerine getirdik. Ressam kardeşimizi sevindirdiysek ne mutlu bize" dedi.

Ressam Arslan, ziyarette Başkan Küçükler'e bir tablo hediye etti. CİHAN

Yorumlar