Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: Dersimize iyi çalışıyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ile ilçelerde ortaklaşa Ladik ve Havza ilçelerinde ortak istişare toplantıları düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: Dersimize iyi çalışıyoruz

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ile ilçelerde ortaklaşa Ladik ve Havza ilçelerinde ortak istişare toplantıları düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne ilişkin değerlendirmede bulundu. Seçim dersine iyi çalışmakta olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, her yere daha çağdaş, sağlıklı ve kaliteli hizmeti taşımanın çabası içinde olduğunu kaydetti.

Samsun ilçelerinde devam eden, yapılacak çalışmalar, projeler hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı istişare toplantıları Ladik ve Havza'da gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Ladik Havza İlçe Başkanı Fikret Baştan, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, il genel meclis üyeleri ve İl Özel İdaresi yetkilileri katıldı.

Toplantıların açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, "İlçelerimizde düzenlediğimiz istişare toplantılarımızın 12'ncisini Ladik'te, 13'ncüsünü Havza'da yapıyoruz. İlçelerimizde nasıl bir strateji belirlememiz gerekiyor ve seçim öncesi stratejilerimiz neler olmalı bunları konuşmak için bir araya geldik. Yapılması gereken öncelikli sorunlar, ortak kısa vadeli sorunları tartışalım, konuşalım görüş alışverişinde bulunalım, zaman kaybetmemek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti, sosyal belediyecilik kavramını, proje üreten ve uygulayan belediyecilik kavramını Türkiye’ye yerleştirdi. Demokrasinin yerelde başlayıp genele hakim olması için önemli çalışmalar yapıldı. Bu anlamda köylerimiz artık mahalle oluyor. Artık Ladik'in en uç yerine hizmet en hızlı ve kaliteli şekilde gidecek." şeklinde konuştu.

"DERSİMİZE İYİ ÇALIŞIYORUZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ise “İlçelerdeki yaşam koşulları da dahil her türlü sorun, ihtiyaç ya da beklentileri yerinde yaptığımız toplantılarla tespit ediyoruz. Aslında bu çalışmaların hepsi 30 Mart’dan sonra sorumluluğumuz altına girecek olan ilçelerimiz ve yerleşim birimlerimize vakit kaybetmeden en iyi hizmeti götürmenin çabaları. Yani dersimize şimdiden çalışıyoruz ve iyi çalışıyoruz. Tüm bu yerlerde yaşayan hemşehrilerimiz ilçelerinden köylerine kadar merak etmesinler ve endişelenmesinler. Biz her yere daha çağdaş, sağlıklı ve kaliteli hizmeti taşımanın çabası içindeyiz. Bunu da el birliği ile ve çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Şimdi eskisinden daha çok, daha azimli ve daha arzulu bir şekilde çalışma zamanı.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar