Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur: Balıkesir layık olduğu güzelliklere ulaşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yerel seçimlerin demokrasinin bir gereği olarak, millete yakışır bir görev bilinci içinde ve sükunetle tamamlandığını belirterek, "Seçim sonunda Allah'ın takdiri ve sizlerin oylarınızla 2019'a kadark.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur: Balıkesir layık olduğu güzelliklere ulaşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yerel seçimlerin demokrasinin bir gereği olarak, millete yakışır bir görev bilinci içinde ve sükunetle tamamlandığını belirterek, "Seçim sonunda Allah'ın takdiri ve sizlerin oylarınızla 2019'a kadarki beş yıllık süre için artık büyükşehir olan Balıkesirimiz'in belediye başkanlığı görevini onurla yüklenmiş bulunuyorum." dedi.

Başta Balıkesir halkı olmak üzere seçim sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak yoğun bir tempoyla çalışmış olan AK Parti İl Teşkilatı'na, gençlik ve kadın kollarına, parti gönüllüleri ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Uğur, "Doğaldır ki hangi partiye mensup olursak olalım amacımız memleketimizin, Balıkesirimiz'in kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu çerçevede Marmara'dan Sındırgı'ya, Ayvalık'tan Dursunbey'e kadar tüm ilçeleri, köyleri ve mahalleleriyle bütün Balıkesirimiz'in Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hemşehrilerimin hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bilinmelidir ki partili partisiz, bize oy vermiş veya vermemiş her Balıkesirli, kendisine elimizden gelen tüm hizmeti götüreceğimiz, işinden, aşından, refahından sorumlu olduğumuz bir hemşehrimizdir. İnancımız, bu birlik ve beraberlik anlayışı içinde her ilçesi, her mahallesiyle Balıkesirimiz'in layık olduğu güzelliklere ulaşacağı ve halkımızın mutluluk içinde refaha kavuşacağıdır. Güzel günlere ulaşmak dileğiyle bütün Balıkesir halkına, değerli hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah yardımcımız olsun." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar