Büyükşehir Başkanı Kocamaz: Mersin'i birlikte ayağa kaldıracağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'i sivil toplum örgütleri ile birlikte ayağa kaldıracaklarını belirtti. Kocamaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ve üyelerini kabul etti. Aşut ziyarette...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Başkanı Kocamaz: Mersin'i birlikte ayağa kaldıracağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'i sivil toplum örgütleri ile birlikte ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Kocamaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ve üyelerini kabul etti. Aşut ziyarette yaptığı konuşmada, lojistik başta olmak üzere tarım ve turizm, ekonomi ve sanayiyi ilgilendiren birçok alanda yaptıkları çalışmaları Kocamaz ile paylaştıklarını ifade etti. Mersin’in geleceğine yönelik konularla ilgili MTSO’nun hazırlık yaparak kendileri ile paylaşmalarını gelecek için olumlu bir adım olarak gördüğünü ifade eden Kocamaz ise "Mersin’i tüm inisiyatiflerle, sivil toplum örgütleriyle birlikte yöneteceğiz. İnşallah bunun somut örneklerini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamızın başlattığı bu çalışma, belki bu düşüncemizin ilk adımı olacak. Mersin’le ilgili düşüncelerimizi ve projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız, bilgilendireceğiz. Çünkü herkesin ve her kesimin fikrine ve düşüncesine ihtiyacımız var. İşsizliğin had safhada olduğu bu kenti ayağa kaldırmak hepimizin görevi. MTSO’ya da bu konuda yapmış oldukları çalışma ve bu çalışma ile ilgili olarak bize vermiş olduğu rapordan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar