Büyükkoyuncu Fen Lisesi Türkiye ikincisi oldu

Konya’da eğitim veren Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi, 2013 LYS Matematik, Felsefe ve Cografya branşları net ortalamasına göre Türkiye ikincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkoyuncu Fen Lisesi Türkiye ikincisi oldu

Konya’da eğitim veren Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi, 2013 LYS Matematik, Felsefe ve Cografya branşları net ortalamasına göre Türkiye ikincisi oldu. ÖSYM’nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, 2013 eğitim öğretim yılı ölçme ve değerlendirme sonuçlarına göre okulun, kitlesel başarıda ise Türkiye ikincisi olduğu açıklandı.

Okul Müdürü Hanifi Davarcı, yaptığı açıklamada elde edilen başarıyı, Büyükkoyuncu Fen Lisesi’nden desteklerini esirgemeyen Konya halkına armağan ettiklerini söyledi. Öğrencilerin, elde ettikleri başarıyla aileleri ve öğretmenlerini de sevindirdiğini dile getiren Müdür Davarcı, "Öğrencilerimizin gösterdiği bu başarı, eğitime yapılan hiçbir yatırımın boşa gitmediğinin kanıtıdır. Bu başarı, yoğun bir gayretin ve samimiyetin ürünüdür. Açıklanan istatistiklerse okulumuzun bireysel ortalamada başarılı olduğu gibi kitlesel ortalamada da başarılı olduğunu göstermesi açısından çok önemlidir. Öğrencilerimizin bireysel ve kitlesel başarılarında emeği olan idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrenci velilerimizi ve özellikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar