Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundu

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan His Tekstil ve İpek Mobilya’yı ziyaret ederek, işçilerle bir araya ge.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundu

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan His Tekstil ve İpek Mobilya’yı ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

His Tekstil’i ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada işçilerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan His Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Büyükkılıç, "Biz Sayın Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile gurur duyuyoruz. Görevde bulunduğu süre içerisinde çok önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de inşallah kendisinin yanında olduğumuzu bilmesini istiyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Büyükkılıç da konuşmasında, Kayseri’den sanayisi Türkiye’de marka olmuş bir şehir olarak bahsetti ve Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan 700’ün üzerindeki fabrikanın Kayseri için övünç kaynağı olduğunu söyledi. Daha sonra İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan’ın davetlisi olarak İpek Mobilya’ya geçen Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler, burada işçilerle birlikte yemek yedi. CİHAN

Yorumlar