Büyükkılıç, işçilerle bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Okandan Cam Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç, işçilerle bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Okandan Cam Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya geldi.

Büyükkılıç’ı, fabrikaya girişi sırasında Okandan Cam Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurettin Okandan karşıladı. Burada işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye ve eve ekmek götürmek için çalışanlara imkan sağlamak için uğraştıklarını söyledi.

Ticareti ve sanayisi ile ön plana çıkan Kayseri’nin; son dönemlerde kültür, sanat, spor, sağlık ve eğitim şehri olarak anılmaya başlandığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, "Kayserimiz, sanayi ve ticaret şehri olarak anılırken, daha sonraki süreçte bünyesinde barındırdığı 4 üniversite ile eğitimin merkezi olarak anılmaya başladı. Bunun yanında, iki takımını süper lige yollayarak sporun merkezi olmaya başladı. Turizmin merkezi olmaya başladı. Ama bundan sonra Erciyes’te gerek kayak turizmi gerek kongre turizmi, spor, yayla turizmi ve kültürün merkezi konumunda Kapadokya ile bütünleştirerek, kültür ve inanç turizminin merkezi haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Kayseri, yalnızca kendinden bahsedilen bir şehir olmakla kalmayıp, etrafındaki illerle birlikte değerlendirilip, Orta Anadolu’nun merkezinde gelişimini sürdürmekte olan büyük bir şehir. Bin 200’ün üzerinde irili ufaklı fabrikalarımızla üreten ve helalinden kazanan ve kazandığından yatırım yapan hayırseverlerimizle de Kayserimiz, hayırseverler şehri olarak da anılan bir şehir konumuna geldi. Bütün güzellikleri bir bakıma bağrımızda barındırmaya çalışıyor, hizmet edenlerin felsefesi ile sizlere layık olmaya çalışan, sizlerin hizmetinde bulunmaya çalışan bir ekiple sizlerin hizmetindeyiz. Kendi içimizdeki dayanışma ile oluşan bereketi şehrimize taşırken aynı zamanda kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile bu şehre daha çok nasıl hizmet edebilirin kaygısını taşıyoruz. Elbette ki siyasi ve ekonomik istikrarı önemsiyoruz. Evine ekmek götürmeye çalışan kardeşlerimize imkan sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar