Büyükkılıç: Hizmette ve kalitede bütünlüğü sağlamak istiyoruz

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı düzenleyerek mahalleye yapılacak olan yatırım ve hizmet planlarını hem değerlendiriyor hem de eksiklikleri tespit ediyoruz. Her mahallenin bölgesel...

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç: Hizmette ve kalitede bütünlüğü sağlamak istiyoruz

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı düzenleyerek mahalleye yapılacak olan yatırım ve hizmet planlarını hem değerlendiriyor hem de eksiklikleri tespit ediyoruz.

Her mahallenin bölgesel ve coğrafi yapısının farklı olmasından dolayı bölge mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bazı bölgelerin bağ ve sayfiye alanı, çok katlı binalar ve kentsel dönüşüm bulunduğunu buna en iyi örneğin de şehrin merkezinde kalan ve şehir mezarlığı çevresindeki mahalleler olduğunu belirtti. Alt yapı ve sosyal tesislerinde birlik ve ortak kullanım sağlamak açısından birbirine yakın mahalleler muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgedeki sulama kanalları ile ilgili olarak şunları söyledi: "Melikgazi Belediyesi Mahallelerde hizmet bütünlüğü ve kalitesi ve etkenliğini artırmak için bölgesel mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyoruz. Böylece mahalli ihtiyaç ve dilekleri daha kısa sürede değerlendirerek sonuçlandırıyoruz. Bölgesel muhtarlar toplantısında konular dağılmıyor ve kısa sürede sonuç alınıyor. Genel Muhtarlar toplantısında ise bölgesel sorunlar ele alınamıyor. Bugün Yeniköy Sosyal ve Spor Tesislerinde bölge muhtarları ile bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunduk. Esentepe, Altınoluk, Osman Kavuncu, Aydınlıkevler, Hürriyet, Yeniköy, Çorakçılar, İnecik, Eğrubucak, Kazımkarabekir ve Küçükmustafa Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde eksiklikleri tespit ettik. Aynı hizmet türü, bütünlüğü ve birbirini tamamlayan mahallelerde toplantı yapmak belediye de etkin ve verimli hizmet sunulmasına yardımcı olmaktadır."

CİHAN

Yorumlar