Büyükkılıç, Hisarcık mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Meydan Camisi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç, Hisarcık mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Meydan Camisi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını değerlendirdi. Vatandaşların doğalgazın Hisarcık Bölgesine getirilmesini isteğine, “Doğalgaz’da son aşamaya gelindi. Yakın zamanda Hisarcık doğalgazla tanışacak. Şu anda doğalgaz boruları döşenmek üzere yol kenarlarına diziliyor” dedi.

Hisarcık halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına ve esnaflara memnuniyetlerini sorarak, bağ ve sayfiye alanlarının yoğunluklu olduğu, Erciyes’in giriş kapısı konumundaki Hisarcık’ta Meydan düzenlemesi çalışmasının Erciyes’e yakışır bir konuma geldiği söyledi. Yollarının tamamının asfaltlandığını, çevre düzenlemelerinin yapıldığını ve sulama suyu projesi ile 300.000 metrekare alanın suya kavuştuğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Hisarcık’ın gönül dostu insanların yoğun bulunduğu, havası, doğası, suyu, bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisi olduğunu kaydetti.

Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Hisarcık halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ettiğini ve en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını sözlerinin sonuna ekledi. CİHAN

Yorumlar