Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi'nde pazarcı esnafını ziyaret etti

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediyesi başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi pazar yerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi'nde pazarcı esnafını ziyaret etti

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediyesi başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi pazar yerini ziyaret etti.

Evinin mutfak alışverişini de buradan yapan ve düşük fiyatlar karşısında oldukça memnun olan Başkan Büyükkılıç, herkesi pazardan alışveriş yapmaya davet etti. Burada bir açıklama yapan Büyükkılıç; “Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırlarında bulunan pazar yerlerimizin tamamını elden geçirdik. Buraları daha modern bir yapıya büründürerek, çok amaçlı kullanım için vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Buralarda ayrıca hem pazarcı esnafımızın hem de alışveriş için gelen vatandaşlarımızın internete kolayca girebilmeleri için kablosuz internet ağı olan wireless ile ücretsiz internet imkanı sunduk. Bu sayede vatandaşlarımız ister dizüstü bilgisayarları, ister akıllı cep telefonları isterse tablet bilgisayarlarından kota sınırlaması olmaksızın ücretsiz olarak bu imkandan faydalanabiliyor. Belediyemizin başlatmış olduğu bu uygulama, Kayseri’de ilk olma özelliği taşıyor” dedi.

Kimseye ayrımcılık yapmadan hizmet ettiklerini ve yatırım yaptıklarını anlatan Büyükkılıç; “Melikgazi Belediyesi olarak kimsenin siyasi eğilimi, dini inancı ile dünya görüşüne bakmadan ve ayrımcılık yapmadan hizmet ediyoruz. Bizim amacımız, Melikgazi standartlarındaki hizmetlerden herkesin eşit şekilde yararlanmasını sağlamaktır. Sanayi ve ticaret şehri olarak anılan Kayseri’miz artık eğitim, kültür, sanat, spor ve turizm şehri olarak anılıyor. Çok şükür, şehrimiz her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. 520 bini aşan nüfusu ile metropol ilçe konumundaki Melikgazi’miz de bu gelişimi en iyi şekilde takip eden ve çağına gereklerine ayak uyduran bir yapı ile hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor.” şeklinde konuştu.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demir’in de eşlik ettiği gezisi sırasında yaşlı bir vatandaşla karşılaşan Büyükkılıç, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaştan yaptıkları hizmet ve yatırımlardan dolayı dua aldı.

Başkan Büyükkılıç, gezisi boyunca vatandaşlarla tek tek ilgilenerek büyüklere tatlı ikramında bulundu, küçüklere ise satranç kitabı ve oyuncaktan oluşan çeşitli hediyeler verdi.
CİHAN

Yorumlar