Büyükelçi Kovacevic: Türk okulları dünyanın bütün renklerini bir araya getiriyor

Bosna Hersek Bükreş Büyükleçisi Dusko Kovacevic, Türk okullarının dünyanın bütün renklerini bir araya getirdiği için oldukça anlamlı olduğunu söyledi. Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla...

Google Haberlere Abone ol
Büyükelçi Kovacevic: Türk okulları dünyanın bütün renklerini bir araya getiriyor

Bosna Hersek Bükreş Büyükleçisi Dusko Kovacevic, Türk okullarının dünyanın bütün renklerini bir araya getirdiği için oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali, ses finaline katılan Büyükelçi Kovacevic, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek, "Bu akşam burada çok güzel bir organizasyon oldu. Ben gerçekten büyük bir zevk aldım. Açıkçası öğrencilerden böyle bir performans beklemiyordum. Benim için büyük sürpriz oldu. Öğrenciler, profesyoneller gibiydiler. Sanki onlar öğrenci gibi değildi." diye konuştu.

Dünyanın değişik bölgelerinde yer alan Türk okulları içinde Büyükelçi, "Böylesine organizasyonlar bütün insanları bütün renkleri bir araya getirdiklerinden dolayı çok önemli ve anlamlı buluyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar