Büyükçekmece, Schalke 04 ile kardeş oldu

Büyükçekmece Belediyesi Basketbol Takımı Almanya'nın köklü kulüplerinden Schalke 04 ile kardeş kulüp oldu. Büyükçekmece, geçen hafta kardeş takımın bayan ve erkek basketbol altyapı oyuncularına ev sahipliği yaptı, ikili turnuva düzenledi.Schalke...

Google Haberlere Abone ol
Büyükçekmece, Schalke 04 ile kardeş oldu

Büyükçekmece Belediyesi Basketbol Takımı Almanya'nın köklü kulüplerinden Schalke 04 ile kardeş kulüp oldu. Büyükçekmece, geçen hafta kardeş takımın bayan ve erkek basketbol altyapı oyuncularına ev sahipliği yaptı, ikili turnuva düzenledi.

Schalke 04 Kulübü'nün bayan ve erkek altyapı basketbol takımı oyuncuları Büyükçekmece'ye geldi. Geçtiğimiz yıllarda Büyükçekmece Basketbol Kulübü'yle kardeş takım olan Almanya'nın SC Hassel kulübünü bünyesine katan Schalke 04 kulübünü ağırlayan Büyükçekmece Basketbol Kulübü kardeş takımla bir dostluk maçı gerçekleştirdi.

Dostluk maçı Mimar Sinan Koleji Spor Salonu'nda oynandı. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen maçı Büyükçekmece Basketbol takımı 49-45 kazandı.

Bilindiği gibi Almanya'nın Gelsenkirchen kentiyle Büyükçekmece kardeş şehir. Büyükçekmece Basketbol Takımı, Gelsenkirchen’in basketbol takımı SC Hassel ile kardeş takım olmuştu. Gelsenkirchen, aynı zamanda futbolda Alman ve dünya devi Schalke 04 takımına da ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz dönemde Schalke 04 kulübü basketbol bünyesine SC Hassel’i de kattı. Bu vesileyle Gelsenkirchen’in FS Hassel ile kardeşliği Schalke 04 bünyesinde devam etmeye başladı.

CİHAN

Yorumlar