Büyükçekmece'de cinayet

İstanbul Büyükçekmece'de bir Sitedeki havuza geç saatte girilmesi tartışması üzerine silahla 1 kişinin öldürülmesine, 2 kişinin yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Büyükçekmece'de cinayet
 Büyükçekmece'deki bir sitenin havuzuna geç saatte girilmesi tartışması üzerine çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Aylin A, ailesi ve misafirleriyle akşam saatlerinde oturduğu sitenin havuzuna girdiği için komşularıyla tartışmaya başladı. Tartışma nedeniyle havuzdan çıkan kişiler, gece tekrar havuza girdi. Bunun üzerine bu kişilerle tartışan ve sitede oturan Ali D. telefonla iki arkadaşını aradı.
Havuza gelen bu iki kişiden biri silahını çıkararak havuzdakilerin üzerine ateş açtı. Havuzda bulunan Sabri Yılmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Aylin A. ve Yalçın B. yaralandı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sitede oturan Ali D'yi (49), Ali D'nin çağırdığı iddia edilen arkadaşları Murat M.(35) ve Sercan G.(28) ile onlara yardım ettiği öne sürülen Ömür K'yı (29) gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde silahı kullanan kişi olarak birbirlerini suçladıkları öğrenildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ali D, Murat M. ve Sercan G. tutuklanırken, Ömür K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar