Büyük ödül Harikalar Diyarı'na

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı, 'Shining Star Awards 2013-Eğlence Ödülleri' değerlendirmesinde Türkiye'nin 'En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi' ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Büyük ödül Harikalar Diyarı'na

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı, 'Shining Star Awards 2013-Eğlence Ödülleri' değerlendirmesinde Türkiye'nin 'En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi' ödülüne layık görüldü. Ödülü İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki aldı.

İstanbul- Ataköy Marina'da düzenlenen tören ile Shining Star Awards 2013 ödülleri sahiplerini buldu. En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi ödülü Anadolu Harikalar Diyarı Projesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. Başkan Mehmet Özhaseki ödülünü Jones Lang LaSalle (JLL) Ülke Başkanı ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı Avi Alkaş'ın elinden aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Yıllardır belediye başkanlığı yapıyorum. İlk yıllarımız şehrin altyapısını düzenlemekle geçti. Sonra üst yapıyı tamamladık. Ardından sıra büyük projelere, sanata, kültüre, eğlenceye ve estetik kaygısı taşıdığımız projelere geldi. Eğer kültür-sanat projelerini ve eğlenceyi yapmazsak şehirlerimiz kocaman bir huzurevi oluyor. İnsanlar işlerine gidip geliyor, suları akıyor, otobüsler çalışıyor. İnsanlar bu şekilde mutlu olabilir fakat şehirlerde güzel vakit geçirmeyi sağlayacak projelerin de olması şart." dedi.
CİHAN

Yorumlar