Büyü Bozma Bahanesiyle Dolandırdı, 6 Aylık Bebeğiyle Cezaevine Girdi

Adana'da büyü bozma bahanesiyle iki kadından yaklaşık 30 bin lira değerinde altın ve para dolandırdığı ileri sürülen kadın, 6 aylık bebeğiyle cezaevine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Büyü Bozma Bahanesiyle Dolandırdı, 6 Aylık Bebeğiyle Cezaevine Girdi

Adana'da Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde sihir bozma bahanesiyle iki kadından takribî 30 bin lira değerinde altın ve nakit dolandırdığı ileri sürülen kadın, 6 maaş bebeğiyle cezaevine girdi.

'BEREKETENİZ ARTAR'

İddiaya göre, Necla P. (20) yanına aldığı 6 maaş bebeğiyle evlere giderek zile basıp evde olan kadınlara 'Sizin evde sihir var, bu sebeple evinizin bereketi kaçmış, ben okuyup üfleyerek büyüyü bozarım bereketiniz artar' diyerek evlere girdi.

KENDİNE İNANDIRMAYI BAŞARDI

Eve girer girmez de kendisinin büyücü olduğunu kanıtlamak için çantasından çıkardığı ve önceden hazırladığı domates yada yumurtanın içinden kıl çıkartarak bayanların kendisine inanmasını sağladı.

'1 SAAT SONRA...'

Daha sonra ise ev sahibi kadınlara, 'Evdeki büyüyü bozmamız için evde nakit yada altın varsa getirin bir kağıda sarıp ortaya koyalım' dedikten sonra ev sahibi bayan da buna inanarak evdeki altın ve parayı bir kağıda sarıp kadının yanına getirdi. Bu arada genç kadın, kağıda okuyup üfledikten sonra su istedi. Kadın su almaya gittiği sırada içerisinde altın yada nakit olan kağıdı kendisinin daha önceden hazırladığı kağıt ile değiştirerek içi anlamsız bir kağıt koydu. Kadın su getirdikten sonra bir zaman daha okuyup üfleyip, 'Ben okudum bundan böyle sizin evde bereketiniz kaçmayacak, bereketiniz açılacak, lakin bu kağıdı ben gittikten 1 saat sonra açın yok ise sihir tutmaz tüm yaptığımız okuma üfleme boşa gider' dedi.

EV SAHİBİ POLİSE KOŞTU

Ev sahibi, büyücü bayan gittikten bir saat sonra kağıdı açtığında ise içerisinde hiç bir şey olmadığını görünce şoka girip polise şikayetçi oldu. Kadının bu yöntemle ev sahibinin 15 bin lira değerindeki altınını ve parasını, öteki bir kadının ise takribî 15 bin lira parasını dolandırdığı belirlendi.

BEBEĞİYLE CEZAEVİNE GİRDİ

Polis şikayet üstüne zanlının eşkalini alıp yaptığı tetkikte dolandırıcılığı Necla P.'nin beraberinde 6 maaş bebeğiyle ortak onu kullanarak yaptığını belirledi.

Kısa zamanda Şakirpaşa Mahallesi'nde yakalanarak sorguya tahsil edilen şüpheli suçlamaları kabul etmedi. Zanlı 6 maaş bebeğini bırakacak kimsesi olmaması sebebiyle anası de tıpkı suçtan arandığı için bebeğiyle ortak adliyeye sevk edildi. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak bebeğiyle ortak Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar