'Bursa’yı emin, ehil ve adil yöneticilere teslim edin'

MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Bursa medeniyet tohumunun çatlayarak fidana, fidanın da filizlenerek çınara dönüştüğü, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, toplumun her kesimini kucaklayan misafirperver bir şehir.

Google Haberlere Abone ol
'Bursa’yı emin, ehil ve adil yöneticilere teslim edin'

MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Bursa medeniyet tohumunun çatlayarak fidana, fidanın da filizlenerek çınara dönüştüğü, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, toplumun her kesimini kucaklayan misafirperver bir şehir. Tarih sahnesinde böylesine özel bir yeri olan bu şehir emin, ehil ve adil yöneticiler tarafından yönetilmelidir. Bu yüzden 30 Mart seçimlerinde bu yönetici kadrolara sahip tek parti olan MHP'ye destek vermenizi istiyoruz" dedi.

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir, Muş Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde düzenlenen ‘Hemşerilerimizi Belediye Başkan Adayları ile Buluşturma’ toplantısına katıldı.

Osmanlı'da belediye'nin ‘şehremaneti’, Belediye Başkanı'nın da ‘şehremini’ olarak isimlendirildiğini nitelendiren Koçdemir, "Bursa'da toplu taşıma sektöründe çalışan arkadaşlarımızın hepsi kaygılı. Belediye adeta bu sektörde çalışan arkadaşlarımızla rekabet içine girmiş durumda. Eğer biz halkımızın takdiri ile Büyükşehir Belediye Başkanı olursak bu problemi çözeceğiz. Metro, otobüs ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını birbirine entegre ederek hem trafiğin yükünü hafifletecek, hem de bu sektörde çalışan arkadaşlarımızın kazanılmış haklarının arkasında durarak müşterek bir çözüm yolu bulacağız" şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar