Bursalı pehlivan öğrencilere, Bilici’den ödüllü tebrik

Okullar arası Türkiye Güreş Müsabakaları'nda dereceye giren öğrenciler, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici tarafından makamında kabul edildi. Batman’da gerçekleştirilen güreş müsabakalarında dereceye giren Bursalı öğrenciler,...

Google Haberlere Abone ol
Bursalı pehlivan öğrencilere, Bilici’den ödüllü tebrik

Okullar arası Türkiye Güreş Müsabakaları'nda dereceye giren öğrenciler, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici tarafından makamında kabul edildi.

Batman’da gerçekleştirilen güreş müsabakalarında dereceye giren Bursalı öğrenciler, Mustafa Bilici’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette öğretmen ve idarecilerde hazır bulundu. Şampiyonada grekoromen dalında mücadele eden İhsan Dikmen 3 Ortaokulu öğrencisi Muhammet Çavuş ve Yavuz Selim Ortaokulu öğrencisi Necdet Akyol kendi kilolarında Türkiye ikincisi oldu. Muhammet Çavuş 53 kiloda mücadele ederken Necdet Akyol ise 35 kiloda mücadele verdi. Başarılı öğrenciler, müsabakalarda kazandıkları kupa ve madalyalarını Mustafa Bilici’ye sundu.

Türkiye ikincisi olan öğrencileri kutlayan Mustafa Bilici, “Öğrencilerimizin spor yapmaya daha fazla teşvik edilmesini istiyoruz. Çocuklarımızın gelişim çağında spora yönlendirilmesi ve bu konuda önlerinin açılmasını çok önemli görüyoruz. İki öğrencimiz ata sporu güreş müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Başta aileleri ve öğretmenleri olmak üzere emeği geçenleri tekrar kutluyorum” dedi.

Kendisinin de okul yıllarında sporla uğraştığını ifade eden Bilici, öğrencilerden spor ve derslerini aynı anda başarılı bir şekilde yürütmesini istedi. Mustafa Bilici, başarılı öğrencileri bazı hediyelerle ödüllendirdi.

CİHAN

Yorumlar